Το... ανέκδοτο του Χαριτάτου: «Δεν είμαι γυναικάς»!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

xaritatos_82839«Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα», λέει ο λαός και στην περίπτωση του Σπύρου Χαριτάτου η ρήση φαίνεται πως ταιριάζει γάντι! Ενώ ο παρουσιαστής του «10-1 μαζί» διατείνεται ότι δεν είναι γυναικάς και πως άδικα τον κατηγορούν, όσες τον γνωρίζουν καλά έχουν εντελώς διαφορετική άποψη. Γιατί άραγε;

Πάντως, σε σχετική ερώτηση σε κυριακάτικο έντυπο εκείνος συνέχισε το γνωστό τροπάρι, λέγοντας: «Δεν είμαι γυναικάς. Τη γυναίκα μπορείς να την έχεις φίλη σου ή συνεργάτη σου, δεν είναι απαραίτητο να εμπλέκεται το σεξ. Αν όλη αυτή η φημολογία αρρωσταίνει τον άνθρωπό σου, τον συνεργάτη σου ή το φλερτ σου, δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό».

Σε ποιούς τα πουλάς αυτά, ρε Χαριτάτε; Πες μας...

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ? ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΕΡΟ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ΣΠΟΥΔΑΙΟ.

Matoula-19
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Μ΄αρέσει γιατί είναι αυθεντικός, ζεστός και ανθρώπινοσ

ΤΖΕΝΗ
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Νομιζω οτι ειναι αστειο να μιλαμε για αυθεντικοτητα για τον συγκεκριμενο. Απλα παιζει καλα το ρολο του πιστευω και δειχνει αυτο που πρεπει να δειξει. Εκτος κι αν τον ξερεις προσωπικα ΤΖΕΝΗ. Γιατι το αν ειναι πραγματι αυθεντικος μπορει να το γνωριζει μονο καποιος που εχει face to face επαφη μαζι του.

ramx
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.