Ταξίδεψε στο Μαϊάμι με τo Smart Live Casino

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

ΜαϊάμιΤο Smart Live δίνει την δυνατότητα στους πελάτες του να κερδίσουνε δωρεάν διακοπές στο μαγευτικό Μαϊάμι κάθε φορά που παίζουνε στην Live Ρουλέτα, Μπλάκ Τζακ, Μπάκαρα!

Μέσα στο καυτό καλοκαίρι η Smart Live βρίσκει την ευκαιρία να σε «δροσίσει» με μία μοναδική προσφορά! Ένας τυχερός θα πετάξει για το Miami κάνοντας τις διακοπές της ζωής του! Ο διαγωνισμός ισχύει μεταξύ 28 Ιουνίου και 23 Αυγούστου. Παίξε στα Ζωντανά Παιχνίδια του Smart Live για να έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις το ταξίδι.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου όλοι οι ενεργοί Smart Live παίκτες θα εγγράφονται αυτομάτως  στο διαγωνισμό και θα συμπεριλαμβάνονται στις εβδομαδιαίες καταστάσεις. Οι παίκτες θα παίρνουνε πόντους ανάλογα με τους τζίρους που δημιουργούνε σχηματίζοντας την  ανάλογη εβδομαδιαία βαθμολογία.

Όλοι οι πόντοι που αποκτούνται στους εβδομαδιαίους πίνακες θα συνυπολογίζονται  στο συνολικό πίνακα των νικητών του διαγωνισμού. Ο παίκτης  ο όποιος θα έχει μαζέψει τους περισσότερους πόντους, όταν ο διαγωνισμός λήξει, θα πετάξει για το ηλιόλουστο Μαϊάμι.  

Ξεκίνα άμεσα, δες το όνομά σου στην λίστα του smart live και... κλείσε εισιτήρια!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.