«Ο Αντριάνο ήθελε να αυτοκτονήσει»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Αντριάνο

Στην αποκάλυψη-σοκ ότι ο Αντριάνο σε κάποια φάση της ζωής του ήθελε να αυτοκτονήσει, προχώρησε η μητέρα του μέσω συνέντευξής της στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

«Την περίοδο της κατάθλιψης που συνέπεσε με το θάνατο του πατέρα του πολλοί του άσκησαν κριτική χωρίς να ξέρουν τι περνάει και αυτό το έκανε χειρότερο. Κανείς δεν καταλαβαίνει αν δεν το περάσει ο ίδιος και ούτε εγώ ακόμα μπορούσα να τον βοηθήσω. Μια μέρα όταν ήταν ακόμη στην Ιταλία μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ήθελε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο. Μου εξομολογήθηκε πως ήθελε να αυτοκτονήσει. Του είπα να ακολουθήσει την καρδιά του και αν το να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο κάνει τα πράγματα καλύτερα ας είναι.

Σήμερα όμως είναι άλλος άνθρωπος με το μυαλό του στη θέση του. Μου είπε ότι είναι καλά τώρα. Είμαστε ευγνώμονες στην Ίντερ και τον Μάσιμο Μοράτι που πάντα του φερόταν σαν πατέρας σε γιο. Δόξα τω Θεό η Ρόμα τον βοήθησε δίνοντάς του μια νέα ευκαιρία και δεν θα αποτύχει. Ο γιος μου θα τα καταφέρει, είμαι σίγουρη. Θα κερδίσει τη μάχη του και μαζί με τη Ρόμα θα επιστρέψει και θα εκπλήξει τους πάντες», είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα του παίκτη.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.