Δεν διαθέτει δίπλωμα προπονητή ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, λένε στην Κύπρο

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Ντούσαν Μπάγεβιτς

Το προπονητικό δίπλωμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς αμφισβητεί η Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που απέστειλε έγγραφο στην Ομόνοια ζητώντας διευκρινήσεις επί του θέματος.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, πράγμα που είναι απαραίτητο για έναν προπονητή σε περίπτωση που επιθυμεί να εργαστεί σε ομάδα της Α' Εθνικής στην Κύπρο, αλλά και σε άλλες χώρες, όπως η Ελλάδα. Μάλιστα, αν τελικά επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, αυτό θα σημαίνει πως όλες οι προηγούμενες ομάδες από τις οποίες πέρασε θα μπορούσαν να είχαν μηδενιστεί αν κάποιος αντίπαλος έκανε ένσταση!

Πάντως, απ' την πλευρά της η διοίκηση της Ομόνοιας υποστηρίζει ότι το δίπλωμα που έχει στην κατοχή του ο Μπάγεβιτς είναι παρόμοιο με το UEFA Pro και πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ενώ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Σε ότι αφορά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το προπονητή μας Ντούσαν Μπάγεβιτς και το δίπλωμα UEFA Pro, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπονται στη πρόσληψη προπονητή.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας, αυτής, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέθεσε στις 18 Οκτωβρίου στη ΚΟΠ, τη προπονητική ταυτότητα του κ. Μπάγεβιτς στην οποία αναγράφεται ευθαρσώς ότι, η ταυτότητα αφορά προπονητή επιπέδου Pro. Είχαμε δε ζητήσει από την Ομοσπονδία, να εξετάσει τα έγγραφα και να μας ενημερώσει ότι πληρούν τα κριτήρια.

Η ΚΟΠ μας απέστειλε χθες Τετάρτη, επιστολή στην οποία ζητά διευκρινήσεις για το δίπλωμα του προπονητή μας. Σήμερα υπήρξε συνεννόηση με την Ομοσπονδία και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες και θα προσκομίσει τα συντομότερο δυνατόν τα απαραίτητα έγγραφα. Σημειώνουμε, ότι μας έχει δοθεί χρονική περίοδος ενός μηνός για την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.