Χαλασμός κόσμου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του Σημίτη

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Χαλασμός κόσμου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του Σημίτη

Περισσότεροι από 1.000 Έλληνες πολίτες βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (3/3) έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι.

«Φέρτε πίσω τα κλεμμένα» και «ΠΑΣΟΚ, ΝΔ οι κλέφτες του λαού», ήταν δύο από τα συνθήματα που φώναξαν οι διαδηλωτές, ενώ τραγούδησαν επίσης και τον εθνικό ύμνο. Ανάμεσά τους βρέθηκαν ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος και ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης.

Από την πρώτη στιγμή, στην περιοχή βρίσκονταν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, προκειμένου να μην αφήσουν τον κόσμο να πλησιάσει στην πολυκατοικία που διαμένει ο κ. Σημίτης και για να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια.

Να σημειώσουμε ότι οι διαμαρτυρόμενοι δεν σταματούν εδώ, αφού έδωσαν νέο ραντεβού έξω από το σπίτι του Κώστα Καραμανλή, την Κυριακή (13/3) στη 1 το μεσημέρι.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση:

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τη συγκέντρωση:

Πεταλωτής: «Καταδικαστέες τέτοιες ενέργειες»

Μετά τη συγκέντρωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, καταδίκασε τη διαμαρτυρία και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για υποκινούμενο και μεθοδευμένο σχέδιο.

«Τέτοιου είδους ενέργειες, μέσα από μια οργανωμένη πολιτική δραστηριότητα, ειδικά εναντίον ενός πρώην πρωθυπουργού που έχει προσφέρει πολλά στη χώρα, είναι πραγματικά καταδικαστέες», τόνισε ο κ. Πεταλωτής και συνέχισε:

«Πρόκειται για μεθοδευμένο και υποκινούμενο σχέδιο και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πώς και με ποιους τρόπους υποκινείται. Ούτε ήρωες θα φτιάξουμε ούτε θα μπούμε σε κυνήγι προσώπων και στοχοποίησή τους. Η ΝΔ έχει ευθύνη να συμμαζέψει τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.