Έφεραν από τις ΗΠΑ τη νέα γρίπη Σχορτσιανίτης και Παπανικολάου

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

sxortsianitis_oneal_73278344bΠροσβλήθηκαν με τον ιό της νέας γρίπης H1N1 οι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και Κώστας Παπανικολάου, όπως αποδείχθηκε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι δύο «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν μακριά από την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να μη μεταδώσουν τον ιό, και θα βρίσκονται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση. Πάντως, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθη από την ΚΑΕ, οι αθλητές έχουν εμφανίσει ήπια συμπτωματολογία της νόσου. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, μετά την επιστροφή της ομάδας από τις ΗΠΑ, δυο από τους αθλητές μας, οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Κώστας Παπανικολάου, εμφάνισαν ήπια συμπτωματολογία της νόσου των χοίρων. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, υπεβλήθησαν σε ειδικές εξετάσεις, όπου βρέθηκαν "θετικοί". Είναι σε αγωγή και η παρούσα κατάστασή τους κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική. Για προληπτικούς λόγους, η υπόλοιπη ομάδα και οι σύνοδοί της ενημερώθηκαν και παρακολουθούνται από ειδικό λοιμωξιολόγο και το ιατρικό επιτελείο μας».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.