Λογοκρίθηκε το «Inglourious Basterds»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Inglourious_Basterds_834455bΗ βίαιη ταινία δράσης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου του Κουέντιν Ταραντίνο «Inglourious Basterds» λογοκρίθηκε για να μην προκαλέσει την έκρηξη των υπερευαίσθητων και λεπτολόγων σινεφίλ του Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο.

Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μπρατ Πιτ άρχισε να προβάλλεται στην πόλη των 7 εκατομμυρίων, αλλά περιέχει τρεις εξαιρετικά βίαιες σκηνές, που έπρεπε να αφαιρεθούν, γράφει η εφημερίδα «South China Morning Post».

Στις σκληρές σκηνές που κόπηκαν είναι αυτή που δείχνει να αφαιρούν το κρανίο ενός νεκρού Γερμανού, ένα κοντινό πλάνο ενός δακτύλου που μπαίνει σε ένα ανοιχτό τραύμα και μια ακόμα σκηνή με μία σβάστικα να χαράσσεται στο μέτωπο ενός ατόμου, σημειώνει η εφημερίδα.

Οι περικοπές στην καινούργια ταινία του Ταραντίνο, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο Χονγκ Κονγκ, γεγονός που το έχει εκδηλώσει με τις δύο προηγούμενες ταινίες του Kill Bill και Kill Bill 2, πιθανόν έγιναν μετά από πρωτοβουλία της εταιρίας διανομής της ταινίας Edko Films.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι περικόπηκαν οι σκηνές της ταινίας όχι μόνο για να αποφευχθούν τυχόν αντιδράσεις , αλλά και για να χαρακτηριστεί κατάλληλη για ευρύτερο κοινό.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.