Η παρεξήγηση λύθηκε και Ηλιάδη-Τσαλίκης έκαναν την πρεμιέρα τους

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

iliadi_5034577b.jpgΜπορεί να μας ταλαιπώρησαν λίγο μέχρι και την τελευταία στιγμή, αλλά τελικά Αγγελική Ηλιάδη και Γιώργος Τσαλίκης διέψευσαν τα προγνωστικά ορισμένων που τους ήθελαν να το «διαλύουν» και έκαναν την πρεμιέρα τους κανονικά στο «Όραμα» Θεσσαλονίκης την περασμένη Παρασκευή.

Οι δύο καλλιτέχνες κλείστηκαν στο καμαρίνι της Αγγελικής την Πέμπτη, στην πρόβα τζενεράλε, τα είπαν για αρκετή ώρα και έλυσαν την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους. Είναι αλήθεια ότι όλο το προηγούμενο διάστημα συνεννοούνταν μέσω τρίτων και δεν είχαν κάποια τετ α τετ συνάντηση, με εξαίρεση τη φωτογράφησή τους για την αφίσα. Όπως είναι λογικό, αυτό είχε δημιουργήσει ένα άσχημο κλίμα, το οποίο φαίνεται ότι μετά την κουβέντα που είχαν αντιστράφηκε, καθώς και οι δύο διαπίστωσαν ότι το όλο θέμα το είχαν δημιουργήσει άλλοι, οι οποίοι και τους κρατούσαν σε απόσταση τον τελευταίο καιρό.

«Με την Αγγελική δεν μαλώσαμε ποτέ και δεν είχαμε καμία διαφωνία», είπε σε συνέντευξή του πριν μερικές ημέρες ο Γιώργος Τσαλίκης για το θέμα, ενώ για τις συνεννοήσεις τους μέσω τρίτων, επισήμανε ότι «αν η κατάσταση δεν ήταν έτσι, λόγω της ψυχολογίας της Αγγελικής, δεν θα δεχόμουν ποτέ να μιλάμε μέσω μεσαζόντων. Θα το είχα κόψει εξαρχής».

Στα τη πρεμιέρας τώρα, η Αγγελική Ηλιάδη φορούσε ένα ασημί - καφέ φόρεμα από μεταξωτή οργάντζα με πέτρες σβαρόφσκι, το οποίο ήταν επιλογή του Μπάμπη Λαζαρίδη. Η αοιδός και ο σύζυγός της, λίγο πριν δολοφονηθεί, είχαν επισκεφθεί τη μοδίστρα της Αγγελικής, Κάτια Γκίγκιλα, και είχαν αποφασίσει να ράψουν το συγκεκριμένο φόρεμα για τις εμφανίσεις της στις «Μούσες», πράγμα ωστόσο που δε συνέβη τελικά λόγω του θανάτου του Λαζαρίδη.

«Έχω μάθει στη ζωή μου να μιλάω με την καρδιά μου και αυτή είναι που με οδήγησε κοντά σας απόψε. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας όλο αυτό το διάστημα, την οποία έχω εισπράξει πολύ έντονα. Σας ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή», ήταν τα λόγια της συγκινημένης αοιδού από την πίστα του νυχτερινού κέντρου.

Απ’ την πλευρά του, ο Τσαλίκης, μετά το τέλος της πρεμιέρας, είπε στους δημοσιογράφους τα καλύτερα λόγια για την επανεμφάνιση της Ηλιάδη, ενώ επισήμανε ότι θα τη στηρίξει ακόμη και ψυχολογικά, αν χρειαστεί τη βοήθεια του.

Τέλος καλό, όλα καλά!..

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.