Κελεκίδου - Κουρκούλης: Θα παντρευτούν πριν γεννηθεί το παιδί τους

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kourkoulis_kelekidou_73344b.jpgΔύο μόλις μήνες πριν τους επισκεφθεί ο πελαργός, Κέλλυ Κελεκίδου και Νίκος Κουρκούλης αποφάσισαν να παντρευτούν! Σύμφωνα με πληροφορίες, με δεδομένο ότι η τραγουδίστρια είναι με… τούρλα την κοιλιά, ο γάμος θα είναι πολιτικός και αργότερα, μετά τη γέννα, θα γίνει κανονικά και ο θρησκευτικός.

Μάρτυρες στο δημαρχείο θα είναι η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Πουνέντης, ενώ είναι πολύ πιθανό να είναι και εκείνοι που θα τους στεφανώσουν όταν με το καλό ανέβουν τα σκαλοπάτια της εκκλησίας.

Προς το παρόν, η Κέλλυ και ο Νίκος ζουν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες και γαλήνιες περιόδους της ζωής τους και το μόνο που σκέφτονται είναι η έλευση του μονάκριβου γιου τους. Μάλιστα, ο τραγουδιστής τρέχει δεξιά και αριστερά, ούτως ώστε όλα να είναι έτοιμα για να τον υποδεχθούν. Πετάει στα… ουράνια, χωρίς υπερβολή, και όσοι τον ζουν είναι σίγουροι πως θα γίνει κλασσικός χαζομπαμπάς! «Σκέφτεται από τώρα τι θα κάνει όταν το παιδί πάει φαντάρος και πώς θα πρέπει να του συμπεριφέρεται», είχε πει η Κελεκίδου πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Φανταστείτε, δηλαδή!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.