Α. Ρέμος: «Η Ζέτα είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

remos_42734bΜια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα» ο Αντώνης Ρέμος. Μίλησε για τις συναυλίες του καλοκαιριού, τα σχέδιά του για τη νέα σεζόν που πλησιάζει, τον Ηρακλή, το τατουάζ του, αλλά και τη Ζέτα Μακρυπούλια, για την οποία μάλιστα τόνισε ότι αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο της ζωής του!

-Πώς και αποφάσισες να κάνεις περιοδείες σε όλη την Ελλάδα; Αυτή την Κυριακή δηλαδή, πού θα σε συναντήσουμε;

Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν δεν έκανα περιοδείες. Μόνο πριν από δύο χρόνια είχα κάνει κάποιες εμφανίσεις εκτός Αθηνών. Φέτος θεώρησα ότι έπρεπε να βρεθώ και να παρουσιάσω την καινούρια μου δουλειά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Αυτή την Κυριακή θα εμφανιστώ στο «Nammos» στη Μύκονο

Πώς βλέπεις τους νέους καλλιτέχνες;

Νομίζω η συνεργασία μου με νέους καλλιτέχνες μου έδωσε πραγ­ματικά μεγάλη εμπειρία και θεωρώ ότι σήμερα γίνονται πολύ καλά πράγματα στον χώρο. Απλώς έχουν εκλείψει τα πολύ σημαντικά ερεθίσματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Τώρα επικρατεί το συ­ναίσθημα της μοναξιάς. Υπάρχει πολύς θυμός στην νεολαία και γι' αυτό τα τραγούδια που ακούνε οι νέοι είναι πιο μοναχικά.

Πώς βλέπεις τους νέους καλλιτέχνες;

Οι νέοι καλλιτέχνες έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. Κοιτάνε πιο πολύ την εικόνα τους και χάνουν την ουσία. Τους άντρες τους ενδιαφέρει το ντύσιμό τους και το μακιγιάζ τους και τις γυναίκες πώς να βγάζουν όσο περισσότερα ρούχα, κι έτσι θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν καριέρα. Τα πρότυπα της σόουμπιζ είναι κακά και τα νέα παιδιά έχουν μπερδευτεί.

-Πώς και αποφάσισες να κάνεις περιοδείες σε όλη την Ελλάδα; Αυτή την Κυριακή δη­λαδή, πού θα σε συναντήσουμε;

Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν δεν έκανα πε­ριοδείες. Μόνο πριν από δύο χρόνια είχα κάνει κάποιες εμφανίσεις εκτός Αθηνών. Φέτος θεώ­ρησα ότι έπρεπε να βρεθώ και να παρουσιάσω την καινούρια μου δουλειά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Αυτή την Κυριακή θα εμφανιστώ στο «Nammos» στη Μύκονο.

-Είσαι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που μπορούν να κρατήσουν πετυχημένα μόνοι τους ένα νυχτερινό μαγαζί. Την επό­μενη σεζόν σκέφτεσαι να συνεχίσεις πάλι μόνος ή ετοιμάζεις κάποια έκπληξη;

Κοιτάξτε, έχω αποδείξει άπειρες φορές ότι πορεύομαι μέσα από τις συνεργασίες μου. Μετά τη συνεργασία μου με τη Μαρινέλλα δεν θα ήθελα να κάνω κάτι το οποίο θα μπορού­σε να συγκριθεί μαζί της. Επειτα από όλες τις μεγάλες συνερ­γασίες που έχω κάνει στο παρελθόν, έχω επιλέξει έναν άλλο δρόμο: δοκιμάζω νέους καλλιτέχνες, τους οποίους δεν γνω­ρίζει ο κόσμος. Αυτό το αγάπησαν και το στήρι­ξαν πολύ. Ετσι λοιπόν σκέφτομαι να συνεχίσω και τον χειμώνα, με κάτι παρόμοιο με την προηγούμενη σεζόν, στο «Διο­γένης Παλλάς». Θα συμ­μετέχουν κάποια στοι­χεία ή μάλλον εικόνες που θα πλαισιώνουν τα τρα­γούδια.

Πώς βλέπεις την αθηναϊκή νύχτα και πώς πιστεύεις ότι θα ξεφύγει από αυτή την κρίση που περνάει;

Η νύχτα είναι ο καθρέφτης της ημέρας. Οταν η μέρα δεν πηγαί­νει καλά και υπάρχει οικονομική κρίση, ευνόητο είναι ότι το πρώ­το πράγμα που θα κόψει ο κόσμος θα είναι η διασκέδαση. Ναι μεν η οικονομική κρίση επηρεάζει πολύ, από την άλλη όμως ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει και να ακούει τα ίδια και τα ίδια. Πιστεύω ότι θέλει μια καινούρια πρόταση. Αυτή ήταν η επιτυχία φέτος στο «Αρένα» και ο κόσμος την αντιμετώπισε σαν κάτι καινούριο. Ανέλαβες ένα δύσκολο έργο που λέγεται Ηρακλής.

Ποια είναι η άσχημη πλευρά που δεν γνωρίζουμε και τι στό­χους έχεις για την ομάδα;

Ο στόχος μου όταν ανέλαβα την ομάδα του Ηρακλή ήταν να μπο­ρέσει να βρει τον δρόμο της και να φύγει από τα εκατομμύρια προβλήματα που τη βασάνιζαν. Πιστεύω ότι ως ένα μεγάλο βαθ­μό τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι όταν θα περάσει και η φετινή χρο­νιά, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Επίσης γνωρίζω ότι ως φί­λαθλος χάνεις τα πιστεύω σου όταν δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά από την άλλη θεωρώ ότι ο κόσμος του Ηρα­κλή στηρίζει την ομάδα και θα τον δικαιώσουμε. Εχω δώσει όλη μου τη ζωή γι' αυτή την ομάδα.

Είσαι ένας άνθρωπος πολύπλευρος και με πολλά ενδια­φέροντα. Τι σε τρομάζει στη σημερινή Ελλάδα;

Θεωρώ ότι κάποια στιγμή πρέπει να σοβαρευτούμε όλοι για­τί δεν πάει άλλο. Δεν μιλάω μόνο για την οικονομική κρίση. Θα πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο και να παρθούν αποφάσεις για όλους και για όλα. Το κακό με τους πολιτικούς είναι ότι δεν παίρνουν κάποιες αποφάσεις γιατί πολύ απλά σκέφτονται το πολιτικό κόστος. Θα πρέπει όμως να το πρά­ξουν για το καλό της χώρας μας. Θεωρώ ότι τα δύο μεγάλα κόμματα θα έπρεπε για τέσσερα χρόνια να συγκυβερνήσουν ώστε να λυθούν τα ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετω­πίζουμε ως χώρα.

Είσαι αρκετά ευαισθητοποιημένος άνθρωπος και από την άλλη παιδί μεταναστών. Εζησες τα δώδεκα πρώτα χρόνια της ζωής σου στο Ντίσελντορφ στη Γερμα­νία. Τώρα η Ελλάδα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τους μετανάστες. Ποια είναι η άποψή σου;

Θεωρώ ότι καμία ανεπτυγμένη χώρα δεν πρέπει να έχει πρόβλημα με τους μετανάστες. Μην ξεχνάμε πως η Γερμανία στηρί­χτηκε οικονομικά από τους μετανάστες της, που δεν ήταν άλλοι από τους Ελληνες, τους Τούρκους και άλλους, και υπήρχε μια σωστή διαχείριση και αντιμετώπιση απέναντι σε αυ­τούς τους ανθρώπους. Σίγουρα δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά ούτε κι εμείς πρέπει να τους φερόμαστε σαν να είναι ζώα. Είναι άνθρωποι πάνω απ' όλα και χρειάζο­νται σωστή και πολιτισμένη μεταχείριση και όχι δημιουργία στρατοπέδων ή γκέτο, γιατί έτσι δεν λύνεται το πρόβλημα. Χρειάζεται σωστή και ανθρώπινη διαχείριση για να επι­λυθεί ένα πρόβλημα, και στη συγκεκριμένη περίπτωση το μεταναστευτικό. Οποιος δεν είναι καλός μετανάστης, καλύτερο θα ήταν να απελαθεί και να μην μπορέσει να ξανα­μπεί ποτέ στη χώρα μας.

Παρατηρώ ότι έχεις κάνει τατουάζ.

Ναι, πλησιάζοντας τα σαράντα μου συνειδητοποιημένα έκανα ένα τατουάζ που με εκφράζει απόλυτα. Εκφράζει την κατάστα­ση που βιώνω τα τελευταία χρόνια. Οτι ανεβαίνω έναν Γολγοθά, όπως όλος ο κόσμος άλλωστε, με τον δικό μου τρόπο. Και πι­στεύω ότι αν δεν λιγοψυχήσουμε και τον ανέβουμε με πίστη, αφοσίωση και ταπεινότητα, η λύτρωση θα έρθει σίγουρα.

Το μεγαλύτερο ελάττωμά σου ποιο είναι;

Είμαι επιρρεπής στο φαγητό και τα γλυκά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωή σου. Εχει τελειώσει;

Η Ζέτα είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου, αλλά εδώ τελειώνει η συζήτηση.

Τι αναζητάς σε μια γυναίκα;

Είμαι τυχερός γιατί ό,τι έχω αναζητήσει ανά καιρούς σε μια γυ­ναίκα, το έχω βρει. Αλλά άμα σου αποκαλυφθώ θα γίνω πιο ευ­άλωτος, οπότε.

Σου έχει ξυπνήσει η επιθυμία για ένα παιδί;

Αγαπώ πολύ τα παιδιά, μου αρέσουν πολύ και κάποια στιγμή θα ήθελα να αποκτήσω ένα δικό μου.

Οπότε σκέφτεσαι και τον γάμο!

Ενας άντρας δεν είναι ποτέ έτοιμος να παντρευτεί και να κάνει παιδί. Απλώς του συμβαίνει.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.