Έρχεται η Tarja των Nightwish

4.8 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.80 (5 Ψήφοι)

tarja_63455bΣχεδόν δύο χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στην Αθήνα, η Tarja Turunen με την αγγελική φωνή (!) θα μας επισκεφθεί ξανά για μία και μοναδική συναυλία την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στο Gagarin 205.

Έχοντας στο ενεργητικό της 9 ολόκληρα χρόνια θητείας στους Nightwish, συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της metal σκηνής και με την Εθνική Όπερα της Φινλανδίας, ένα πρώτο ανεξάρτητο άλμπουμ με τίτλο «My Winter Storm», αλλά και ένα δεύτερο στα σκαριά που θα έχει τίτλο «What Lies Beneath» (αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2010), η τραγουδίστρια αποτελεί ένα εντελώς διαφορετικό άκουσμα από τα συνηθισμένα, καταφέρνοντας να ισορροπήσει ανάμεσα στον κόσμο του metal και της όπερας.

Όσοι αρέσκονται σε τέτοια μουσικά «παντρέματα» και είναι λάτρεις των γυναικείων metal φωνητικών, θα πρέπει να δώσουν οπωσδήποτε το «παρών» στο Gagarin 205. Για τους λίγους που δεν την γνωρίζουν, να πούμε ότι θεωρείται μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες στη χώρα της και είναι χαρακτηριστικό ότι η ίδια η Φιλανδή πρωθυπουργός την έχει αποκαλέσει «φωνή της Φινλανδίας»!

Τα εισιτήρια θα προπωλούνται προς 30 ευρώ από τις 10 Αυγούστου στα Ticket House Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς και online στο www.ticketpro.gr .

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.